HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 Tukang'Top-up 24JAM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Tukang'Top-up 24JAM   Sun 13 Jul 2008, 2:43 pm

Myspace Comments, Glitter Graphics at GlitterYourWay.com

Myspace Layouts

Perniagaan usahasama BANK NO 1 NEGARA (MAYBANK). Kami memerlukan agent tukang'topup 24JAM. Berniaga dimana sahaja anda berada, tidak kira masa. Modal hanya RM65 (RM11 dikembalikan). Perniagaan ini hanya memerlukan handphone+usaha anda. Bagus bagi mereka yang ingin membuka kedai. Tidak perlu keluarkan modal ribuan ringgit untuk mendapatkan stock dari pembekal. Stok kami boleh di beli hanya di MAYBANK ATM, serta merta tidak kira masa & tanpa batasan.

Berminat, sila lawat laman web kami di:-


http://Prepaid4U.Net/?id=eeralestarii

Sebarang pertanyaan, emailkan kepada:-

tukangtopup@rocketmail.com

Bagi anda yang berminat untuk top-up handphone secara terus setiap minggu/bulan melaui SMS, sila lawat laman web ini:-

http://tukangtopup.sgbloggers.com/

Sebarang masalah atau pertanyaan sila SMS kami di:-

Tukangtopup24jam: 012-2122631[img][/img]
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Tukang'Top-up 24JAM   Wed 17 Sep 2008, 4:52 pm

bleh caya kerr hoorey!!
Back to top Go down
mzulhasmy
Newbie
Newbie


Number of posts : 1
Age : 38
Registration date : 25/02/2009

PostSubject: Re: Tukang'Top-up 24JAM   Wed 25 Feb 2009, 11:48 pm

bleh... kalo tak caye leh check kat atm maybank under lain2 urusan, pembayaran prabayar, mymode prabayar.... cume, kalo takde ahli kat bawah, susah sikit naka dapat lebih....
Back to top Go down
View user profile
aniey_najihah
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 5
Age : 33
Location : Kg. Pandan, KL
Registration date : 18/04/2009

PostSubject: Re: Tukang'Top-up 24JAM   Sat 18 Apr 2009, 9:40 pm

awat digi xde untung langsung??
Back to top Go down
View user profile
ijamidayu
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 15
Age : 35
Location : http://www.firstfullearn.com
Registration date : 04/06/2009

PostSubject: Re: Tukang'Top-up 24JAM   Fri 05 Jun 2009, 1:17 am

Alamak saudagar penang.. Bro dah kacau line biz tukang top up.. Hope leh open new tread sendiri....
Back to top Go down
View user profile
survivor83
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 8
Age : 87
Location : KL / Shah Alam / Putrajaya
Registration date : 27/04/2010

PostSubject: Re: Tukang'Top-up 24JAM   Tue 27 Apr 2010, 11:37 am

mzulhasmy wrote:
bleh... kalo tak caye leh check kat atm maybank under lain2 urusan, pembayaran prabayar, mymode prabayar.... cume, kalo takde ahli kat bawah, susah sikit naka dapat lebih....

yup totally agree with u. now MYMODE had rebranding to MYeCASH. Kat ATM Maybank pun dah tukar ke MYeCASH.
cheers
Back to top Go down
View user profile http://myecashreload.blogspot.com
Madihah
Newbie
Newbie


Number of posts : 3
Age : 19
Registration date : 19/11/2010

PostSubject: Re: Tukang'Top-up 24JAM   Fri 19 Nov 2010, 12:27 pm

Salam..kalau nk topup RM50 bleh x??...tye je..:)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tukang'Top-up 24JAM   

Back to top Go down
 

Tukang'Top-up 24JAM

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: Produk jualan langsung, prepaid top-up dan produk telekomunikasi-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Create a blog