HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 VGrip Serum Original | www.kedaipower.com

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
untuklelakidotnet
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1161
Age : 46
Registration date : 07/04/2014

PostSubject: VGrip Serum Original | www.kedaipower.com   Tue 16 Feb 2016, 6:31 pm

[HOT!!!] VGRiP - Serum Pengetat Vagina. *Harga Promosi




Hi dear,
Adakah anda menghadapi masalah berikut?

Faraj longgar dan tidak grip macam masa kahwin dulu.
Kurang teransang dan susah naik nafus.
Sukar nak klimaks dan puas di ranjang.

Adakah anda menghadapi masalah di atas? Jika ya, anda wajib guna VGRiP - Serum Pengetat Vagina ini!

VGRiP adalah satu-satunya produk di Malaysia yang mampu menyelesaikan masalah anda dalam hanya masa 5 minit.

Ya, tiada produk lain macam ni, boleh google kalau tak percaya. Produk macam ni belum pernah ada di pasaran lagi. ANDA memang kena cuba produk ni. Sebab apa ye kena cuba produk ni?

Sebelum Selepas


Anda kena cuba produk ini kerana:

Berkesan dalam masa 5 minit.
Ada KKM dan Halal.
100% selamat dan sangat berkesan!
Suami anda pasti akan puji melambung lepas bersama.
Sesuai untuk semua orang yang dah berkahwin.
Ada jaminan pulangan wang jika ianya tak berkesan.

Kenapa Serum VGRiP?

Ketat dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
Seperti malam pertama – Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia


So apa tunggu lagi? Nak order dan cuba tak produk VGRiP - Serum Pengetat Vagina ni pada harga pre-launch?


Oh ya, dear mesti nk tengok testimoni-testimoni dulu ye kan? Ok, baiklah, dibawah ini adalah real testimoni daripada pengguna-pengguna VGRiP. Rata-rata sangat berpuas hati dan diaorang kata,


Puan Nadiyah Asyikin:
Dulu tak macam ni, lepas cuba pakai je, rasa best pulak, si dia pun cakap best sebab cengkaman tu makin kuat.

Puan Hamidah:
saya dah pakai V-GRiP ni 4 hari, bila bersama suami, suami saya nak cuba 2 kali. Dia kata sedap macam baru kahwin.

Leen:
Mmg best la VGRiP ni..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lepas try test yg Leen beli aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli banyak untuk spare..

Cara Penggunaan:

Picit VGRiP – Lumur Hujung Jari – Sapu di Bibir Faraj
= Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda
100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Disahkan oleh KKM.

FAQ:

Penghantaran adalah percuma seluruh Malaysia, termasuk sabah sarawak.
Barang akan dipos menggunakan POSLAJU. Ambil masa 1-2 hari sahaja.
Kami akan jaga privacy produk anda dengan menulis as "Supplement".
Cara guna akan diberikan bersama dalam bentuk pamplet.
Tahan 2 bulan untuk 1 unit VGRiP.


Harga hanya Rm 150
Harga Promosi Rm 130


Jaminan Pulangan Wang!
Jika produk ini tidak berkesan langsung terhadap anda, jangan risau, kami akan pulangkan wang anda 100%! Jadi, tak perlu takut untuk cuba. Anda takkan rugi apa-apa. =)


RM130


CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm


http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm


http://www.kedaipower.com/vgripserum.htm

Back to top Go down
View user profile
 

VGrip Serum Original | www.kedaipower.com

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: Produk Untuk Lelaki, Produk perkahwinan dan produk perkakasan komputer dan IT-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Sosblogs