HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Fri 16 May 2008, 7:22 pm

Jika sebelum ini anda asyik mendengar orang buat duit besar dalam MLM dan juga dah terlepas peluang untuk buat duit dalam dua buat syarikat e-dagang terbesar M'sia ( I-L*N*A*E n U**RE*D) yang telah melahirkan begitu ramai jutawan, JANGAN lepaskan peluang ini! 10 sebab kenapa RAFA bakal menjadi syarikat e-dagang no 1 negara:

1. Syarikat baru yang kukuh dan berpengaruh, dilesenkan oleh KPDNHEP untuk tempoh 5 tahun ( 2006-2011) dan dimiliki oleh jutawan industri pengiklanan M'sia.

2. Memasarkan Produk berkualiti diimpot dan tiada saingan di pasaran. RAFA adalah syarikat e-dagang tunggal yang memasarkan JOYRA, Produk yang mampu meredakan tekanan.

3. Mencipta pelan ganjaran terkini yang mendahului pasaran ( "trend setter") - satu kaki pun buat duit!

4. Melaksanakan perdagangan elektronik ( e-dagang )

5. Pendapatan "realtime" hari - hari.

6. Latihan lengkap kepada ahli2 di seluruh negara

7. Peluang untuk berkembang pesat dan anda adalah perintis!

8. Tidak perlu menjual, produk untuk kegunaan sendiri.

9. Modal minima - mampu disertai semua!

10. Bimbingan berterusan dari upline komited dan sepenuh masa.

Bayangkan...

Syarikat e-dagang terbesar M'sia ketika ini mempunyai lebih dari 100, 000 orang ahli, sedangkan RAFA cuma 7000 ahli. Lihatlah potensinya..

Mulakan Langkah Anda. Segala-galanya cukup di RAFA!

Satu powerline untuk anda yang menyertai RAFA.
RAFA IS THE NEXT BIG THING!
Kalau ada apa2 masalah, call, miss call atau sms je
______________________________________
http://www.e-rafa.com/
http://www.theway2rich.com/matyo-08
0192420493 - shahrul
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Sat 07 Jun 2008, 9:43 pm

Harga minyak sudah naik sehingga Rm 2.70 satu liter, kemungkinan bulan ogos ini akan naik lagi kepada Rm 3.00 satu liter , harga minyak Harga barang semakin naik, kos sarah hidup naik tetapi pendapatan
masih tak cukup, pendapatan tidak pernah naik, ayuh jangan lengah-lengah lagi.
Ini peluang anda untuk mengatasi semua masalah kewangan anda.

http://www.theway2rich.com/matyo-08 <<<<< KLIK SINI
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Sun 08 Jun 2008, 10:51 pm

Pelbagai Produk Rafa Green Sdn Bhd
1.Joyra
2.Trimra
3. Osra
4. Yora
5. Ener-G Pendant

Revo Produks
1. Revo Young
2.Revo Detox Smoothie
3.Revo Collagen
4.Revo Cafe

Untuk maklumat lebih lanjut

KLIK SINI >>> http://www.theway2rich.com/matyo-08
Back to top Go down
ella
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 242
Age : 43
Location : kuantan bandar lestari
Registration date : 13/05/2008

PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Thu 12 Jun 2008, 6:02 pm

salam..
saje lar nk menyempir sket..
ella dh cuba pdk nih..
JOYRA..
sedap rasa dia..
tp x aktif pun...
Back to top Go down
View user profile http://projekcopycat.com/joella
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Sat 14 Jun 2008, 8:16 pm

ella wrote:
salam..
saje lar nk menyempir sket..
ella dh cuba pdk nih..
JOYRA..
sedap rasa dia..
tp x aktif pun...
berapa lama anda mencuba produk ini?
tak aktif dari segi mana?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Sat 14 Jun 2008, 8:35 pm

PRODUK JOYRA

Kehidupan pada zaman sera moden ini sememangnya penuh dengan pelbagai cabaran dan tekanan....

Tekanan boleh disebabkan oleh hal-hal remeh seperti perubahan rutin harian dan kurang tidur. Di samping itu, perubahan sikap dan keadaan iklim melampau juga mampu mencetuskan tekanan.

Kemurungan dan keresahan menyebabkan tekanan emosi.....

Bebanan kerja dan tekanan untuk berjaya adalah antara penyebab tekanan mental...

Pencemaran alam sekitar,virus dan bakteria memburukkan lagi keadaan....

Tekanan demi tekanan membuatkan hidup manusia semakin tidak senang.

Justeru,anda harus bertenang...

Anda perlukan Joyra.

Kesan adatogenik Joyra mampu meningkatkan keupayaan untuk menyesuaikan keadaan tubuh dengan semua jenis tekanan.

Khasiat memperkuat dan merangsang tenega pada Joyra telah dimanfaatkan dalam ubat-ubatan China sejak turun-temurun. Ia diperbuat daripada sejenis tumbuhan yang dikenali sebagai Schisandra juga dikenali sebagai "Wu Wei Zi" atau 'buah lima rasa".

Schisandra dikelaskan sebagai 'herba luar baisa' dan dikatakan mampu mengekalkan tenaga, memajangkan usia,melambatkan proses penuaan dan meningkatkan tenaga fizikal dan mental. Kegunaan tumbuhan ini dalam 'merangsang semangat kelelakian dan merawat kelseuan sering menjadi sebut-sebutan.


APAKAH KEHENATAN JOYRA?

Kesan adaptogenik.Ia meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyesuaikan diri dengan semua jenis tekanan.

Kesan melindungi hati.Banyak kajian menunjukkan Schisandra berupaya merawat dan mencegah penyakit hati.
Kesan antioksida.Buah Schisandra mengandungi vitamin A & E, Schinsandrol A, Gomisin C, antioksida penting yang menentang radikal bebas.
Kesan melindungi kardio.Ekstrak buah Schisandra terbukti mempunyai kesan perlindungan terhadap tisu jantung sekiranya berlaku kekurangan oksigen atau kecederaan.


Joyra, produk untuk yang dihasilkan dengan mematuhi piawaian PIC-GMP, membuka perspektif baru bagi kesihatan dan makanan tambahan.

Dengan rasa enak anggur, Joyra adalah makanan kesihatan yang menakjubkan!

Atasi tekanan. Enjoy Life™

untuk maklumat lanjut
sila klik sini
http://www.theway2rich.com/matyo-08
Back to top Go down
ella
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 242
Age : 43
Location : kuantan bandar lestari
Registration date : 13/05/2008

PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Sun 15 Jun 2008, 1:25 am

Teratakerapung wrote:
ella wrote:
salam..
saje lar nk menyempir sket..
ella dh cuba pdk nih..
JOYRA..
sedap rasa dia..
tp x aktif pun...
berapa lama anda mencuba produk ini?
tak aktif dari segi mana?

baru minum sekotak jer.. tu pun ada lagi.. hehehe.. Embarassed
tak aktif bkn pdk nyer..
tapi x aktif as member.. :)
lagipun, hb yg masuk bkn ella..
ni pun saje tlg perabihkan joyra tu..
syg dh bli mahal2 x mkn..
Back to top Go down
View user profile http://projekcopycat.com/joella
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Sun 06 Jul 2008, 7:13 pm

terima kasih ella meencuba produk joyra
Back to top Go down
adil
Guest



PostSubject: dulu aku dah join jd membership   Tue 08 Jul 2008, 11:54 pm

askum..mtk jawapan...dulu aku dah join rafa ni masa tahun 2006 lagi...aku antara orang terawal...masa tu adi jd prensentater dia... pastu rafa ni senyap jer... tup tup skrg ni on semula..nak tanya?membership aku dulu valid lagi tak
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Wed 09 Jul 2008, 3:45 am

adil wrote:
askum..mtk jawapan...dulu aku dah join rafa ni masa tahun 2006 lagi...aku antara orang terawal...masa tu adi jd prensentater dia... pastu rafa ni senyap jer... tup tup skrg ni on semula..nak tanya?membership aku dulu valid lagi tak
masa kau masuk rafa ini sama dengan cikgu azli, sekarang pendapatan cikgu azli mencecah RM 2 juta, ramai dato-dato sudah masuk.
sekarang ni pun adi tetap jadi speaker lagi untuk RAFA. kau cuba buka website RAFA ataupun
website ini http://www.theway2rich.com/matyo-08 check kat situ.
Back to top Go down
deqlis
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 869
Age : 37
Location : Bukit Jalil/Sungai Buloh/Setia Alam
Registration date : 27/06/2008

PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Fri 19 Dec 2008, 11:54 pm

aper citer? senyap jer thread nie??
Back to top Go down
View user profile
kelang2009
Newbie
Newbie


Number of posts : 4
Age : 53
Registration date : 17/03/2009

PostSubject: Francais Pad Wanita   Sat 21 Mar 2009, 5:46 pm

Kepada kawan2, ada peluang sampingan sebagai pengedar Pad Wanita. Uniknya, sekali perkenalkan produk ini, anda boleh makan commision hingga 30 tahun..itu potensinya kerana pad wanita ni semua wanita akan beli hingga putus haid. Cepat, tak perlu tinggalkan mlm yg ada atau berhenti kerja. Buat part time aja macam saya. Call saya Saaidon 017-3303304
Back to top Go down
View user profile
ijamidayu
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 15
Age : 35
Location : http://www.firstfullearn.com
Registration date : 04/06/2009

PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   Fri 05 Jun 2009, 1:18 am

Bro kelang.. Dah wrong place nie.. Better bro open new tread sendiri.. Ini utk memastikan reputasi bro terjamin kelak dimana-mana forum terutama PEKANRABU...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com   

Back to top Go down
 

Rafa Green Sdn Bhd (705025-M) (AJL931607) - e-rafa.com

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: Produk jualan langsung, prepaid top-up dan produk telekomunikasi-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Have a free blog with Sosblogs